top of page

OM OSS

Med ett yrkesliv inom ekonomi och bankvärlden i flera år,  sadlade jag om och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 2003, en dröm sedan länge. Här är jag nu, cidescodiplomerad och specialiserad hudterapeut med en gedigen erfarenhet i branschen, i mitt Paradis och salong på Täppevägen 3 i Viken. 

//Cecilia

Cecilia lipstick.jpeg
Cecilia jobbar i kliniken.jpeg
priscilla-du-preez-XDvEtuQ7ego-unsplash.jpg
SHR
GDPR

Som medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation lagrar vi personuppgifter i enlighet med våra etiska regler
och rådande lagstiftning, Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR). 

 

I samband med bokade och utförda tjänster dokumenterar vi dessa för att informera våra kunder om vår verksamhet och för att hålla en hög standard och skydda kunder från olämpligt yrkesutövande. Vi behandlar personuppgifter för
att kunna fullfölja våra uppdrag gentemot kunder.

 

Behandlingen av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Vi har även tystnadsplikt gentemot kund enligt våra etiska regler.

Läs gärna våra etiska regler här www.shr.nu/etiska-regler.

Som kund hos en hudterapeut som är medlem i SHRs
är du garanterad behandlingar av en person med gedigen utbildning och som utför professionella behandlingar. Man arbetar även efter förbudets etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. 

SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO.  CIDESCO är yrkets internationella organisation och har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher över hela världen.

 

Vi följer Socialstyrelsens regler kring yrkesmässig hygienisk verksamhet.

bottom of page