Sisley
Produkter /

Sisley03.jpg

Det familjeägda franska märket Sisley är specialiserad inom fytoterapi och aromaterapi. Sisley erbjuder allt du kan tänkas behöva inom hudvård, kroppsvård, hårvård, dofter och make up.

 

Sisley jobbar med noga utvalda naturliga växtextrakt och de eteriska oljor är framtagna på ett sätt att de kan arbeta i synergi och på så sätt mångdubbla dess effekt. Eteriska oljor har en naturligt konserverande effekt, vilket medför att tillsatta konserveringsmedel är minimal.

 

Med över 40 års erfarenhet, ständigt pågående forskning och den höga koncentrationen av ingredienser ges en långsiktigt, omedelbara , häpnadsväckande, sammetsmjukt och strålande hud hos både kvinnor och män.
 

Sisleys make up kombinerar vackra färger och hudvårdande egenskaper med ny banbrytande teknologi. Resultatet blir självklart hög prestanda av färgrik och lysande hud.

 

Hair Ritual by Sisley jobbar aktivt med att reparera, bygga upp och bevara hårbotten och hårfibrer. För att detta skall ske har Sisleys forskning bl a resulterat i ett omstruktureringskomplex bestående av ceramidliknande aktiva ingredienser och bomullsproteiner som stärker hårfibern. Resultatet blir

ett motståndskraftigt, elastiskt, glänsande och strålande hår.

Black Rose (7)

Familjeägda franska märket Sisley

Sisley

Make up med vackra färger

parfymer i butiken
Cecilia vid disken

Naturliga växtextrakt och eteriska oljor

Phyto_Teint_Nude_Model (21)

Lysande hud med en teknologi som lyfter färger

Izia & Derivées (2)

Dofter för både kvinnor och män

Detalj disk med blommor
makeup med Cecilia