top of page

SISLEY 

Sisley03.jpg

Det familjeägda franska märket Sisley är specialiserad inom fytoterapi och aromaterapi. Produkterna innehåller noga utvalda växtextrakt och eteriska oljor. De är framtagna på ett varsamt sätt och arbetar i synergi och på så sätt mångdubblar dess effekter. Eteriska oljor har även naturliga konserverande egenskaper.

Med över 40 års erfarenhet, ständigt pågående forskning och den höga koncentrationen av ingredienser, ges en långsiktigt, omedelbar, häpnadsväckande, sammetsmjukt och strålande resultat. Sisley erbjuder allt du kan tänkas behöva inom hudvård, kroppsvård, hårvård, dofter och make-up.

 

Sisleys make-up kombinerar vackra färger och hudvårdande egenskaper med ny banbrytande teknologi. Resultatet blir självklart hög prestanda och strålande naturlig make up.

 

Hair Ritual by Sisley jobbar aktivt med att reparera, bygga upp och bevara hårbotten och hårfibrer. För att detta skall ske har Sisleys forskning bl a resulterat i ett omstruktureringskomplex bestående av ceramidliknande aktiva ingredienser och bomullsproteiner som stärker hårfibern. Resultatet blir ett motståndskraftigt, elastiskt och glänsande hår, så även för de allra känsligaste.

 

Låt din Sisleyterapeut hjälpa dig till rätt produkter.

Black Rose (7)

Familjeägda franska märket Sisley

Sisley

Make up med vackra färger

parfymer i butiken
Cecilia vid disken

Naturliga växtextrakt och eteriska oljor

Phyto_Teint_Nude_Model (21)

Lysande hud med en teknologi som lyfter färger

Izia & Derivées (2)

Dofter för både kvinnor och män

Detalj disk med blommor
makeup med Cecilia
bottom of page